Despre noi

TARGUL DE TURISM AL OLTENIEI EDITIA IV 8-10 MARTIE 2019- CEL MAI MARE EVENIMENT DIN OLTENIA DEDICAT INDUSTRIEI TURISMULUI

Perioada de desfasurare :
8-10 MARTIE 2019

Program Targ :
Vineri : 10.00 - 18.00
Sambata : 10.00 - 18.00
Duminica : 10.00 - 16.00

Locatie :
Centrul Multifunctional Craiova ,str. Targului nr 26.
Web: www.targdeturismoltenia.ro

          Targul de Turism al Olteniei va reuni in special expozanti din regiunea Olteniei si din intreaga tara, dar, totodata, vor fi invitati si expozanti din strainatate.
         Targul doreste promovarea zonelor de atractie turistica si a serviciilor din acesta regiune a Romaniei, organizarea de conferinte si dezbateri cu subiecte ce tin de dezvoltarea turismului regional.
          Expozantii prezenti vor promova: turismul cultural, rural sau de business, turismul de tratament, turismul medical, destinatiile exotice, croazierele si turismul de aventura. Din ofertele companiilor prezente la targ nu lipsesc asigurarile medicale si de calatorie, organizarile de evenimete private si corporate, precum si accesoriile si gadget-urile necesare in orice calatorie.
          Targul de Turism al Olteniei este organizat de catre PS Multiservices in parteneriat cu Primaria Craiova si Consiliile Judetene : Dolj , Gorj ,Valcea, Mehedinti si Olt.