GRUPURI ORGANIZATE VIZITEAZA TARGUL DE TURISM AL OLTENIEI SI ORASUL CRAIOVA IN PERIOADA 18-20 MARTIE 2016

GRUPURI ORGANIZATE VIZITEAZA TARGUL DE TURISM AL OLTENIEI SI ORASUL CRAIOVA IN PERIOADA 18-20 MARTIE 2016

7 BANNER VIZITARE TARGUL

         Organizatorii Targului de Turism al Olteniei ce se desfasoara in perioada 18-20 martie 2016 in incinta Centrului Multifunctional Craiova va asteapta cu multe surprize si un program special creat pentru grupurile organizate ce vor vizita targul si orasul Craiova.
         Pentru aceste grupuri ce se anunta a veni din intreaga regiune a Olteniei, organizatorii au pregatit si un Tur al orasului in care sunt incluse: vizite la muzee cu intrarea gratuita, vizitarea aeroportului Craiova si Centrului de Agrement si Sport recent inaugurat de catre Consiliul Judetean Dolj, precum si vizitarea centrului vechi al orasului. Acest tur a fost deja trimis catre primariile, scolile si liceele din cele 5 judete ale Olteniei, dar si catre agentiile de turism si companiile transportatoare din judet pentru o cat mai buna organizare.
         Isi vor deschide portile: Muzeul Olteniei cu Secţia de Istorie şi Arheologie, Secţia de Etnografie,Secţia de Ştiinţele Naturii, Muzeul de Arta Craiova, Biblioteca Judeteana, Centrul Turistic de Agrement și Sport, Aeroportul din Craiova.
         In incinta Muzeului Olteniei se poate vizita si Expoziția „Aurul și Argintul Antic al României”, vizitatorii vor putea astfel afla povestea fabuloasă a Tezaurului Antic al României.