Stiri

TARGUL DE TURISM AL OLTENIEI EDITIA IV SE VA DESFASURA IN PERIOADA 8-10 MARTIE 2019

TTO

Târgul de Turism al Olteniei – o nouă ediție de excepție

În perioada 08 – 10 martie 2019, în incinta Centrului Multifuncțional Craiova se va desfășura cel mai mare eveniment expozițional din Oltenia dedicat industriei turismului – a patra ediție a TÂRGULUI DE TURISM AL OLTENIEI, concomitent cu a treia ediție a HORECA EXPO OLTENIA – expozitie de echipamente, mobilier și dotări pentru hoteluri și restaurante.

TTO

Targul de Turism al Olteniei editia a IV-a 8-10 martie 2019 - Cel putin 12 motive sa participi la Targul de Turism al Olteniei

Intre 8 si 10 martie 2019 se va desfasura la Craiova editia a IV-a Targului de Turism al Olteniei, cel mai mare eveniment din Oltenia dedicat industriei turismului.Targul de Turism al Olteniei va reuni in special expozanti din regiunea Olteniei si din intreaga tara, dar, totodata, vor fi invitati si expozanti din strainatate.

TTO

Targul de Turism al Olteniei editia a IV-a 8-10 martie 2019

Târgul de Turism al Olteniei, editia a IV- a, se va desfăşura anul acesta, în perioada 8-10 martie, la Centrul Multifuncţional din Craiova.

TTO

Targul de Turism al Olteniei editia a IV-a 8-10 martie 2019

Intre 8 si 10 martie 2019 se va desfasura la Craiova editia a IV-a Targului de Turism al Olteniei, cel mai mare eveniment din Oltenia dedicat industriei turismului.

TTO

CRAIOVA - DESCHIDEREA TARGULUI DE TURISM AL OLTENIEI

Deschiderea Targului de Turism al Olteniei de la Centrul Multifunctional Craiova , vineri, 9 martie 2018.

TTO

Targul de Turism Oltenia 2018

Targul de Turism al Olteniei se va desfasura la Craiova intre 9 si 11 martie 2018.
Locatie: Centrul Multifunctonal Craiova. Editia a III-a
Program de vizitare: vineri 10.00 - 18.00, sambata 10.00 - 18.00 si duminica de la 10.00 la 16.00.
InfoTravelRomania.ro este partener media al acestui eveniment.

TTO

În acest week-end, Centrul Multifuncţional Craiova se va transforma într-un spaţiu al destinaţiilor de vis!

Târgul de Turism al Olteniei Ediţia a III- a – cel mai mare eveniment dedicat turismului din regiunea Olteniei se va deschide în acest weekend la Centrul Multifuncţional Craiova

TTO

„Zona Romanaţi” la Târgul de Turism al Olteniei

După participarea la finele lunii februrie la Târgul de Turism al României ediţia de primăvară, organizat în complexul expoziţional de la Bucureşti – Romexpo şi după aprecierile primite din partea oraganizatorilor şi a participanţilor la Târg, de data aceasta pentru cei de la Centrul de Informare şi Promovare Turistică Caracal (organizatorii standului expoziţional ), urmează o nouă provocare.

TÂRGUL DE TURISM AL OLTENIEI, EDIŢIA a III-a

In acest week-end Centrul Multifunctional Craiova se va transforma intr-un spatiu al destinatiilor de vis TARGUL DE TURISM AL OLTENIEI EDITIA a III- a – cel mai mare eveniment dedicat turismului din regiunea Olteniei se va deschide in acest weekend la Centrul Multifunctional Craiova

TTO

Târgul de Turism al Olteniei, Craiova

Târgul de Turism al Olteniei va reuni în special expozanți din regiunea Olteniei și din întreaga țară, dar, totodata, vor fi invitați și expozanți din străinătate.

TTO

Dolj: Zeci de expozanţi, la Târgul de turism al Olteniei

A treia ediţie a Târgului de turism al Olteniei s-a deschis, vineri, la Centrul Multifuncţional din Craiova, eveniment la care participă, timp de trei zile, zeci de expozanţi.

9 BURSA DE MERIT

Craiova: Târgul de Turism al Olteniei se desfăşoară în perioada 9-11 martie la Centrul Multifuncţional

In perioada 9-11 martie 2018 la Centrul Multifunctional Craiova se va desfasura Targul de Turism al Olteniei, eveniment ce va avea loc in paralel cu Horeca Expo Oltenia, targ dedicat furnizorilor de echipamente, produse, accesorii şi servicii care sunt folosite pentru hoteluri, restaurante si baruri.

9 BURSA DE MERIT

Se caută un logo turistic al orașului Craiova. Cel mai bun proiect va fi premiat în cadrul Târgului de Turism al Olteniei

Studenții „Facultății de Economie”, specializarea Economia Comerțului Turismului și Serviciilor sunt angrenați într-un concurs lansat de organizatorii Târgului de Turism al Olteniei, care se va desfășura în perioada 09-11 martie 2018, la Centrul Multifuncțional din Craiova. Tema concursului este realizarea unui logo turistic al orașului Craiova.

9 BURSA DE MERIT

Târgul de Turism al Olteniei - Ediţia a III-a, cel mai mare eveniment dedicat turismului din regiunea Olteniei, se va desfăşura în perioada 9-11 martie 2018 la Craiova

Târgul de Turism al Olteniei, ediţia a III-a, se apropie cu paşi repezi. Evenimentul se va desfăşura în perioada 9-11 martie 2018 în incinta Centrului Multifuncţional Craiova.

9 BURSA DE MERIT

Concurs: Studenții sunt invitați să realizeze un logo turistic pentru Craiova. Câștigătorul va primi o bursă de merit de la organizatorii Targului de Turism al Olteniei

Studentii “Facultatii de Economie “, specializarea Economia Comertului, Turismului si Serviciilor sunt angrenati intr-un concurs lansat de organizatorii Targului de Turism al Olteniei care se va desfasura in perioada 09-11 martie 2018 la Centrul Multifunctional din Craiova . Tema concursului este realizarea unui LOGO turistic al orasului Craiova.

9 BURSA DE MERIT

Studentii Universitatii din Craiova pun umarul la promovarea turismului local

Studentii “Facultatii de Economie “,specializarea Economia Comertului Turismului si Serviciilor sunt angrenati intr-un concurs lansat de organizatorii Targului de Turism al Olteniei care se va desfasura in perioada 09-11 martie 2018 la Centrul Multifunctional din Craiova .

9 BURSA DE MERIT

Targul de Turism al Olteniei editia a III-a este cel mai mare eveniment dedicat turismului din regiunea Olteniei se va desfasura in perioada 9-11 martie 2018 la Craiova.

Targul de Turism al Olteniei editia a III-a se apropie cu pasi repezi. Evenimentul se va desfasura in perioada 9-11 martie 2018 in incinta Centrului Multifunctional Craiova.

9 BURSA DE MERIT

Craiova: Targul de Turism al Olteniei se va desfasura in perioada 9-11 martie 2018

Targul de Turism al Olteniei editia a III-a se va desfasura in perioada 9-11 martie 2018 in incinta Centrului Multifunctional Craiova. În momentul de fata gradul de ocupare a spatiului expozitional dedicat acestui eveniment este de 65 % .

9 BURSA DE MERIT

Târgul de Turism al Olteniei aduce peste o sută de firme la Craiova

Centrul Multifuncțional Craiova va găzdui, în perioada 9-11 martie 2018, cea de-a treia ediție a Târgului de Turism al Olteniei. La eveniment se estimează că vor participa peste o sută de firme expozante.

9 BURSA DE MERIT

Târgul de Turism al Olteniei editia a III-a

Timp de trei zile, în perioada 9-11 martie 2018, în incinta Centrului Multifuncţional Craiova se va desfăşura cea de-a III-a ediţie a Târgului de Turism al Olteniei.

9 BURSA DE MERIT

Expozitie de fotografie despre monumentele istorice din Craiova la Targul de Turism al Olteniei

Cu ocazia Târgului de Turism al Olteniei, Asociația Monumente Oltenia organizează expoziția de fotografie “Monumente istorice din Craiova”, ce surprinde imagini ale celor mai frumoase edificii de patrimoniu din oraș. Expoziția va putea fi admirată în perioada 10-12 martie în incinta Centrului Multifuncțional Craiova.

9 BURSA DE MERIT

Gogu Neagoe, prezent la Târgul de Turism al Olteniei 10-12 Martie 2017

În perioada 10-12 martie, la târg va fi prezent maestrul Gogu Neagoe, care va realiza gratis caricaturi vizitatorilor doritori sa păstreze o amintire de la Târgul de Turism al Olteniei 10-12 Martie 2017

9 BURSA DE MERIT

A doua editie a Targului de Turism al Olteniei, in martie, la Craiova

In perioada 10-12 martie 2017, în incinta Centrului Multifunctional Craiova se va desfasura cel mai mare eveniment expozitional din Oltenia dedicat industriei turismului – a doua editie a TARGULUI DE TURISM AL OLTENIEI.

9 BURSA DE MERIT

Invitatie la conferinta de presa a Targului de Turism al Olteniei

Târgul De Turism Al Olteniei, in parteneriat cu Centrul Multifuncţional Craiova si Camera De Comerţ si Industrie Dolj, au plăcerea de a vă invita miercuri, 16 martie 2016 ora 14:00, la Conferinţa de Presă a - TÂRGULUI DE TURISM AL OLTENIEI -

9 BURSA DE MERIT

TARGUL DE TURISM AL OLTENIEI SE ANUNTA UN EVENIMENT DE AMPLOARE !... SI O BUNA OPORTUNITATEA A OPERATORILOR IN TURISM SA EXPLOATEZE MOMENTUL !

Zona Olteniei, cu un mare potential turistic ,are pentru prima data ocazia sa se promoveze regional la targul de Turism al Olteniei organizat la Craiova in perioada 18 – 20 Martie 2016 in incinta Centrului Multifunctional.

9 BURSA DE MERIT

MIRCEA DINESCU PARTICIPĂ LA TÂRGUL DE TURISM AL OLTENIEI

Portul Cultural Cetate, recunoscut pentru gastronomia sa inspirată de vechi reţete boiereşti, împreună cu ‘Vinul lui Dinescu’, produs la Crama Galicea Mare, vor avea un loc special la Târgul de Turism al Olteniei - ediția I, în perioada 18-20 martie 2016, la Craiova.

9 BURSA DE MERIT

MAESTRUL RESTAURATOR HORIA PANAITESCU PREZENTA INEDITA LA TARGUL DE TURISM AL OLTENIEI.

Ambianta epocilor trecute se va regasi la Targul de Turism al Olteniei, ce se va desfasura in perioada 18-20 martie 2016 la Centrul Multifunctional Craiova. Prezenta Maestrului Horia Panaitescu va aduce un plus de originalitate, odata cu expunerea catorva piese de colectie.

9 BURSA DE MERIT

TARGUL DE TURISM AL OLTENIEI LANSEAZA LA PRIMA EDITIE UN NOU OBIECTIV TURISTIC IN CRAIOVA:”PODUL INDRAGOSTITILOR „

Târgul de Turism al Olteniei, ce se desfasoara in perioada 18-20 martie 2016 in incinta Centrului Multifunctional Craiova va prezenta, in incinta târgului, un NOU obiectiv turistic dedicat orasului Craiova.

9 BURSA DE MERIT

GRUPURI ORGANIZATE VIZITEAZA TARGUL DE TURISM AL OLTENIEI SI ORASUL CRAIOVA IN PERIOADA 18-20 MARTIE 2016

Organizatorii Targului de Turism al Olteniei ce se desfasoara in perioada 18-20 martie 2016 in incinta Centrului Multifunctional Craiova va asteapta cu multe surprize si un program special creat pentru grupurile organizate ce vor vizita targul si orasul Craiova.

9 BURSA DE MERIT

BURSA LOCURILOR DE MUNCA IN TURISM

Targul de Turism al Olteniei ce se desfasoara in perioada 18-20 martie 2016 in incinta Centrului Multifunctional Craiova va organiza in cele 3 zile de expozitie o Bursa a Locurilor de Muncă in Turism.

9 BURSA DE MERIT

TARGUL DE TURISM AL OLTENIEI ACORD BURSA PENTRU CEL MAI MERITUOS STUDENT AL FACULTATII DE STIINTE DIN CRAIOVA, DEPARTAMENTUL DE GEOGRAFIE SI GEOGRAFIA TURISMULUI.

Targul de Turism al Olteniei va acorda pe o perioada de 3 ani o bursa de merit pentru cel mai performant student al Facultatii de Stiinte din Craiova, Departamentul de Geografie si Geografia Turismului.