Stiri

TARGUL DE TURISM AL OLTENIEI EDITIA III SE VA DESFASURA IN PERIOADA 9-11 MARTIE 2018

9 BURSA DE MERIT

Expozitie de fotografie despre monumentele istorice din Craiova la Targul de Turism al Olteniei

Cu ocazia Târgului de Turism al Olteniei, Asociația Monumente Oltenia organizează expoziția de fotografie “Monumente istorice din Craiova”, ce surprinde imagini ale celor mai frumoase edificii de patrimoniu din oraș. Expoziția va putea fi admirată în perioada 10-12 martie în incinta Centrului Multifuncțional Craiova.

9 BURSA DE MERIT

Gogu Neagoe, prezent la Târgul de Turism al Olteniei 10-12 Martie 2017

În perioada 10-12 martie, la târg va fi prezent maestrul Gogu Neagoe, care va realiza gratis caricaturi vizitatorilor doritori sa păstreze o amintire de la Târgul de Turism al Olteniei 10-12 Martie 2017

9 BURSA DE MERIT

A doua editie a Targului de Turism al Olteniei, in martie, la Craiova

In perioada 10-12 martie 2017, în incinta Centrului Multifunctional Craiova se va desfasura cel mai mare eveniment expozitional din Oltenia dedicat industriei turismului – a doua editie a TARGULUI DE TURISM AL OLTENIEI.

9 BURSA DE MERIT

Invitatie la conferinta de presa a Targului de Turism al Olteniei

Târgul De Turism Al Olteniei, in parteneriat cu Centrul Multifuncţional Craiova si Camera De Comerţ si Industrie Dolj, au plăcerea de a vă invita miercuri, 16 martie 2016 ora 14:00, la Conferinţa de Presă a - TÂRGULUI DE TURISM AL OLTENIEI -

9 BURSA DE MERIT

TARGUL DE TURISM AL OLTENIEI SE ANUNTA UN EVENIMENT DE AMPLOARE !... SI O BUNA OPORTUNITATEA A OPERATORILOR IN TURISM SA EXPLOATEZE MOMENTUL !

Zona Olteniei, cu un mare potential turistic ,are pentru prima data ocazia sa se promoveze regional la targul de Turism al Olteniei organizat la Craiova in perioada 18 – 20 Martie 2016 in incinta Centrului Multifunctional.

9 BURSA DE MERIT

MIRCEA DINESCU PARTICIPĂ LA TÂRGUL DE TURISM AL OLTENIEI

Portul Cultural Cetate, recunoscut pentru gastronomia sa inspirată de vechi reţete boiereşti, împreună cu ‘Vinul lui Dinescu’, produs la Crama Galicea Mare, vor avea un loc special la Târgul de Turism al Olteniei - ediția I, în perioada 18-20 martie 2016, la Craiova.

9 BURSA DE MERIT

MAESTRUL RESTAURATOR HORIA PANAITESCU PREZENTA INEDITA LA TARGUL DE TURISM AL OLTENIEI.

Ambianta epocilor trecute se va regasi la Targul de Turism al Olteniei, ce se va desfasura in perioada 18-20 martie 2016 la Centrul Multifunctional Craiova. Prezenta Maestrului Horia Panaitescu va aduce un plus de originalitate, odata cu expunerea catorva piese de colectie.

9 BURSA DE MERIT

TARGUL DE TURISM AL OLTENIEI LANSEAZA LA PRIMA EDITIE UN NOU OBIECTIV TURISTIC IN CRAIOVA:”PODUL INDRAGOSTITILOR „

Târgul de Turism al Olteniei, ce se desfasoara in perioada 18-20 martie 2016 in incinta Centrului Multifunctional Craiova va prezenta, in incinta târgului, un NOU obiectiv turistic dedicat orasului Craiova.

9 BURSA DE MERIT

GRUPURI ORGANIZATE VIZITEAZA TARGUL DE TURISM AL OLTENIEI SI ORASUL CRAIOVA IN PERIOADA 18-20 MARTIE 2016

Organizatorii Targului de Turism al Olteniei ce se desfasoara in perioada 18-20 martie 2016 in incinta Centrului Multifunctional Craiova va asteapta cu multe surprize si un program special creat pentru grupurile organizate ce vor vizita targul si orasul Craiova.

9 BURSA DE MERIT

BURSA LOCURILOR DE MUNCA IN TURISM

Targul de Turism al Olteniei ce se desfasoara in perioada 18-20 martie 2016 in incinta Centrului Multifunctional Craiova va organiza in cele 3 zile de expozitie o Bursa a Locurilor de Muncă in Turism.

9 BURSA DE MERIT

TARGUL DE TURISM AL OLTENIEI ACORD BURSA PENTRU CEL MAI MERITUOS STUDENT AL FACULTATII DE STIINTE DIN CRAIOVA, DEPARTAMENTUL DE GEOGRAFIE SI GEOGRAFIA TURISMULUI.

Targul de Turism al Olteniei va acorda pe o perioada de 3 ani o bursa de merit pentru cel mai performant student al Facultatii de Stiinte din Craiova, Departamentul de Geografie si Geografia Turismului.