Expozitie de fotografie despre monumentele istorice din Craiova la Targul de Turism al Olteniei

Expozitie de fotografie despre monumentele istorice din Craiova la Targul de Turism al Olteniei

Cu ocazia Târgului de Turism al Olteniei, Asociația Monumente Oltenia organizează expoziția de fotografie “Monumente istorice din Craiova”, ce surprinde imagini ale celor mai frumoase edificii de patrimoniu din oraș. Expoziția va putea fi admirată în perioada 10-12 martie în incinta Centrului Multifuncțional Craiova.
Expoziția cuprinde planșe cu fotografii în tonuri de sepia ale unora dintre cele mai importante monumente și edificii istorice din Craiova. Scopul expoziției este de a readuce în atenția publicului frumusețea, dar și importanța culturală și turistică a monumentelor istorice din orașul Craiova. Astfel, vizitatorii Târgului de Turism interesați să afle mai multe informații despre clădirile reprezentate în cadrul expoziției vor putea face acest lucru cu ajutorul telefonului mobil, scanând codurile QR atașate planșelor.
Asociația Monumente Oltenia este o organizație neguvernamentală, non-profit, apolitică și independentă înființată în 2014, ce activează în domeniul cultural-turistic. Principalele obiective al asociației sunt facilitarea accesului publicului larg la informații relevante despre patrimoniul istoric, cultural și turistic al regiunii Oltenia și conștientizarea publicului larg cu privire la potențialul istoric, cultural și turistic al zonei. Puteți accesa mai multe detalii pe
http://www.monumenteoltenia.ro/