TARGUL DE TURISM AL OLTENIEI LANSEAZA LA PRIMA EDITIE UN NOU OBIECTIV TURISTIC IN CRAIOVA:”PODUL INDRAGOSTITILOR”

TARGUL DE TURISM AL OLTENIEI LANSEAZA LA PRIMA EDITIE UN NOU OBIECTIV TURISTIC IN CRAIOVA:”PODUL INDRAGOSTITILOR"

6. PODUL INDRAGOSTITILOR

         Târgul de Turism al Olteniei, ce se desfasoara in perioada 18-20 martie 2016 in incinta Centrului Multifunctional Craiova va prezenta, in incinta târgului, un NOU obiectiv turistic dedicat orasului Craiova. Obiectivul va fi unul din principalele atractii ale târgului . Dupa terminarea targului va fi donat Primariei Craiova cu propunere de amplasare intr-un loc public si de valorificare ca si obiectiv turistic al orasului.
Este vorba despre Podul Indragostitilor ,urmand exemplul unor constructii similare din marile orase: Paris, Koln, Sankt Petersburg, Londra, Roma, Venetia,
Lacatele dragostei vor fi incuiate si prinse pe acest pod .Craiovenii care vor dori sa-si declare dragostea ce si-o poarta, inchizand-o printr-un lacatel, vor putea sa faca aceasta pentru prima data la Targul de Turism al Olteniei.
Astfel, iubirea lor va ramane vesnic ferecata, precum lacatul, iar acesta din urma o vie marturie peste timp ca o frumoasa poveste de dragoste ce a fost pecetluita cu aceasta ocazie.
Acest pod este perfect pentru a fi ornat cu lacate de diferite marimi si culori
Targul de turism al Olteniei va organiza si o tombola cu premiul : “Un weekend de vis la mare alaturi de persoana iubita”.La aceasta tombola vor participa toti cei care vor inchide un lacat de “Podul Indragostitilor” si vor veni cu cheia la organizator.
Toate cheile stranse pe perioada targului vor ajunge in weekend-ul de vis cu ajutorul castigatorului pe fundul marii .
Detalii privind organizarea targului le gasiti pe :
www.targdeturismoltenia.ro
sau pe facebook : Targul de Turism al Olteniei