TARGUL DE TURISM AL OLTENIEI SE ANUNTA UN EVENIMENT DE AMPLOARE !… SI O BUNA OPORTUNITATEA A OPERATORILOR IN TURISM SA EXPLOATEZE MOMENTUL !

TARGUL DE TURISM AL OLTENIEI SE ANUNTA UN EVENIMENT DE AMPLOARE !... SI O BUNA OPORTUNITATEA A OPERATORILOR IN TURISM SA EXPLOATEZE MOMENTUL !

1. BANNER EVENIMENT AMPLOARE

         Zona Olteniei, cu un mare potential turistic ,are pentru prima data ocazia sa se promoveze regional la targul de Turism al Olteniei organizat la Craiova in
perioada 18 – 20 Martie 2016 in incinta Centrului Multifunctional .
Organizatorii vor sa reuneasca la Craiova toti marii operatorii din turism din regiunea Olteniei.
Campania de promovare a evenimentului a inceput deja.S-au amplasat panotaje stradale in toate cele 5 judete. Deja au fost difuzate emisiuni dedicate evenimentul la televiziunile regionale.Campania va continua cu articole in mediul online,spoturi radio,articole in ziare.
Nici un targ de turism din tara,exceptand cel de la Romexpo, nu a fost atat de intens mediatizat ca acesta.
Interesul este foarte mare iar cei ce vor expune isi doresc sa valorifice la maxim momentul.
Se estimeaza un numar foarte mare de vizitatori atat din orasul Craiova dar si din toata regiunea Olteniei.
Pentru grupurile organizate ce viziteaza targul , organizatorii au pregatit si un tur al orasului in care sunt incluse vizite la muzee cu intrarea gratuita.
Tot la targul de turism organizatorii vin cu cateva elemente inedite dar care cu siguranta le vor aduce un numar mare de vizitatori.
Va exista o bursa a locurilor de munca in turism ce va functiona pe toata durata targului.Expozantii pot profita de moment si pot recruta din randul celor care vor vizita targului si vor dori sa lucreze in industria turismului.
Deasemenea Târgul de Turism al Olteniei, va prezenta, in incinta târgului, un NOU obiectiv turistic dedicat orasului Craiova.          Obiectivul va fi unul din principalele atractii ale târgului . Dupa terminarea targului va fi donat primariei cu propunere de amplasare intr-un loc public si de valorificare ca si obiectiv turistic al orasului.
Este vorba despre Podul Indragostitilor ,urmand exemplul unor constructii similare din marile orase: Paris, Koln, Sankt Petersburg, Londra, Roma, Venetia,
Acest obiectiv prin ineditul sau va aduce un numar mare de vizitatori la targ si in mod special din randul tinerilor.Expozantii sunt pregatiti sa profite de momentul cu oferte de vazante pentru tineri indragostiti si pentru luna de miere.
In parcarea din fata centrului expozitional pe langa autocarele si microbuzele operatorilor agentiilor de voiaj si-a anunta prezenta un expozant cu un balon cu aer cald.Cu un diamentru de 70 m acesta va efectua curse pe verticala pana la inaltimea de 250 m.Organizatorii ne-am marturist ca interesul este enorm ,deja pentru prima zi de targ biletele pentru aceste curse cu balonul au fost epuizate .
Evenimentul este promovat si extern,si-au anunta vizita operatori din Bulgaria dar si din Spania si Italia tari care au legaturi aeriene cu aeroportul din Craiova.
Semnale pozitive se anunta si din Turcia si Grecia,tari cu o pondere mare a turistilor din Oltenia .
Detalii privind organizarea targului le gasiti pe :
www.targdeturismoltenia.ro sau pe facebook : Targul de Turism al Olteniei